Het OGSO (Oost Gelders Symfonie Orkest) geeft Voorjaarsconcert met Wibi Soerjadi

 

In het voorjaar van 2018 begeleidt het Oost-Gelders Symfonieorkest pianovirtuoos Wibi Soerjadi bij het schitterende 1e Pianoconcert van de Russische componist Tschaikovsky. Vervolgens neemt het orkest u mee op een afwisselende muzikale reis door het Rusland van de 19e eeuw. Van de pittige ‘Nacht op de kale berg’ van Moessorgsky tot het romantische ‘Poème Lyrique’ van Glazoenov en de prachtige ‘Polowetzer Dansen’ van Borodin. Dirigent Alexander Geluk begeleidt het orkest tijdens deze spannende ontdekkingsreis door de Russische muziekgeschiedenis.

 

De concerten vinden plaats op:

 

- Zaterdag 14 april 2018 om 20:00 uur in Schouwburg Amphion te Doetinchem

- Zondag 15 april 2018 om 14:30 uur in Theater de Hanzehof te Zutphen

 

In samenwerking met de Muziekschool Oost Gelderland stelt het OGSO een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de pianodocenten van de muziekschool en hun pianoleerlingen. Geïnteresseerden hebben met één vrijkaart p.p. gratis toegang tot één van de concerten naar keuze.

 

Als u interesse heeft kunt voor 30 maart een vrijkaartje reserveren[1] door een e-mail te sturen naar petra.koekman@muziekschoolog.nl o.v.v. vrijkaart MOG- leerling/docent.

Begeleiders en/of ouders van leerlingen betalen de normale prijs van 18 € in de voorverkoop of 20 € per stuk aan de theaters. Deze kaarten kunt u bestellen tot 30 maart via petra.koekman@muziekschoolog.nl. Vervolgens kunt u het totaalbedrag overmaken op: NL53RABO 0169 1494 47 t.n.v. Penningmeester OGSO, St Muziekschool O-G o.v.v. uw achternaam. Als het bedrag is ontvangen, kunnen de kaarten op de muziekschool worden afgehaald of naar u worden opgestuurd.

 

 

 


[1] Overige leerlingen, medewerkers en docenten van de muziekschool kunnen 1 kortingskaart a 10 euro bestellen via petra.koekman@muziekschoolog.nl.

 

Nujij.nl