OPEN HUIS  en Open Monumentendag

Op zaterdag 8 september a.s. tijdens Open Monumentendag zet Muziekschool Doetinchem haar deur open van 10.30 - 16.30 uur voor een kijkje achter de schermen.

De muziekschool is qua gebouw nog altijd heel bijzonder. Het geheel heeft het karakter van een “winkelstraat” met aan beide zijden diverse “muziekwinkels”. Aan het eind van deze winkelstraat komt men nog een popzaal tegen en een klassieke concertzaal. Oud-docente Margreet Udink zal de rondleidingen op deze dag verzorgen.
Programma 8 september Cultuur ervaren :

10.30 – 16.30 uur Rondleidingen

10.30 uur Workshop Muziek met Peuters (SING IN)

12.00 – 15.00 uur  instrumenten uitproberen

12.30 uur Workshop Musical

14.00 uur Workshop Musical

 

Van 12.00 - 15.00 uur  is in alle leslokalen informatie te krijgen over de instrumenten en de diverse lesmogelijkheden die de muziekschool te bieden heeft.

Er worden demonstraties gegeven door leerlingen op verschillende instrumenten en iedereen die wil, mag zelf ook instrumenten uitproberen.

Voor iedereen is er een brochure met het nieuwe programma voor 2018/2019 en voor elke jeugdige bezoeker is er een leuke attentie.

Naast het reguliere aanbod op alle instrumenten en zang, heeft Muziekschool Oost-Gelderland ook een uitgebreid aanbod dans, musical en korte cursussen voor zowel jong als oud.  Cursussen die de muziekschool in haar programma heeft zijn o.a.: cursus DJ, Trekharmonica,  Mondharmonica, Stemvorming/Stemscholing, Kennismakingscursus Piano, Liedbegeleiding op gitaar, bluesharmonica, All about singing Pop & Jazz en bandcoaching.

Speciaal voor (jonge) kinderen is er
•    Muziek met baby’s, peuters en kleuters
•    Dans voor dreumes, peuters en kleuters in ‘s-Heerenberg
•    Viool voor kinderen van 4 t/m 6 jaar
•    Gitaar voor kinderen van 5 t/ 7 jaar
•    Piano voor kinderen van 5 t/m 7 jaar
•    Zingen voor kinderen vanaf 9 jaar
•    Kinderkoor/ jeugdkoor

 

Nujij.nl