I

In het voorjaar van 2018 begeleidt het Oost-Gelders Symfonieorkest pianovirtuoos Wibi Soerjadi bij het schitterende 1e Pianoconcert van de Russische componist Tschaikovsky. Vervolgens neemt het orkest u mee op een afwisselende muzikale reis door het Rusland van de 19e eeuw. Van de pittige ‘Nacht op de kale berg’ van Moessorgsky tot het romantische ‘Poème Lyrique’ van Glazoenov en de prachtige ‘Polowetzer Dansen’ van Borodin. Dirigent Alexander Geluk begeleidt het orkest tijdens deze spannende ontdekkingsreis door de Russische muziekgeschiedenis.

 

De concerten vinden plaats op:

 

- Zaterdag 14 april 2018 om 20:00 uur in Schouwburg Amphion te Doetinchem

- Zondag 15 april 2018 om 14:30 uur in Theater de Hanzehof te Zutphen

 

 

Kaarten:

 

  • In de voorverkoop (t/m 30 maart) 18 euro per stuk en uitsluitend via www.ogso.nl 

 

  • Daarna: 20 euro per stuk via www.ogso.nl of de theaters

 

  • Speciaal voor medewerkers, leerlingen en docenten van MOG: 1 persoonsgebonden kortingskaart à €10,- voor één van de concerten. 

 

  • Speciaal voor pianoleerlingen van MOG: 1 persoonsgebonden vrijkaart voor één van de concerten.

 

 

  • Kortings- en vrijkaarten zijn uitsluitend te bestellen in de voorverkoop tot 30 maart via petra.koekman@muziekschoolog.nl o.v.v. kortings- of vrijkaart OGSO concert, uw naam en concertlocatie. Vervolgens kunt u het totaalbedrag overmaken op:  NL53RABO 0169 1494 47 t.n.v. Penningmeester OGSO, St Muziekschool O-G o.v.v. uw achternaam. Als het bedrag op de rekening is ontvangen,worden de kaarten naar u worden opgestuurd.

 

 

 

Nujij.nl