Najaarsconcert Oost-Gelders Symfonie Orkest


In de herfst speelt het OGSO op 18 november in de Pancratiuskerk in 's Heerenberg en op 19 november in de Hanzehof in Zutphen een programma vol prachtige operamomenten met composities van onder andere Puccini, Verdi en Mozart. Topsolisten sopraan Gabrielle Mouhlen en tenor Rafal Bartminski zullen u meevoeren naar prachtige aria's en duetten die worden afgewisseld door aansprekende ouvertures en intermezzi voor orkest. Rafal Bartminski treedt internationaal op en heeft o.a. in het Bolsjojtheater in Moskou gezongen. Gabrielle Mouhlen vertolkte in Italie, Spanje en Duitsland grote rollen als Tosca, Norma en Turandot.  

 

Bijzonder tintje heeft het concert in ‘s-Heerenberg; daar viert het OGSO met het Montferland Cultuurfonds het 10-jarige bestaan van het MCF.
Het MCF, met directeur en oprichter Fons van Pul, heeft veel mogelijk gemaakt voor het OGSO, zo heeft het orkest regelmatig met grote solisten mogen werken op verschillende podia en was er veel organisatorische en financiële ondersteuning.
Het MCF heeft verschillende ensembles geëngageerd gehad in het het 10 jarig bestaan; o.a. Beethoven Academy Orchestra, New Chamber Philharmony of Europe, Van Wassenaer Consort, Bonner Operisten, Arnhems Oratoriumkoor, Kamerata Stradivarius, Symfonia Jong Twente, Symfonie in de Achterhoek,  Nederlands Opera en Concert Koor, Nederlands Begeleidings Orkest, vele kleinere ensembles en natuurlijk het Oost Gelders Symfonie Orkest.

 

Zaterdag 18 november 20.00u - Pancratiuskerk 's Heerenberg

Zondag 19 november 14.30u - Hanzehof Zutphen

 

De kaartverkoop loopt via www.ogso.nl en start vanaf 7 oktober.

 

Kaarten:

 

  • In de voorverkoop (7/10 t/m 8/11) 18 euro per stuk en uitsluitend via www.ogso.nl 

 

  • Daarna: 20 euro per stuk via www.ogso.nl of de theaters

 

  • Speciaal voor medewerkers, leerlingen en docenten van MOG: 1 persoonsgebonden kortingskaart à €10,- voor één van de concerten. 

 

  • Speciaal voor zangleerlingen van MOG: 1 persoonsgebonden vrijkaart voor één van de concerten.

 

 

  • Kortings- en vrijkaarten zijn uitsluitend te bestellen in de voorverkoop t/m 8 november via petra.koekman@muziekschoolog.nl o.v.v. kortings- of vrijkaart OGSO concert, uw naam en concertlocatie. Vervolgens kunt u het totaalbedrag overmaken op:  NL53RABO 0169 1494 47 t.n.v. Penningmeester OGSO, St Muziekschool O-G o.v.v. uw achternaam. Als het bedrag op de rekening is ontvangen,worden de kaarten naar u worden opgestuurd.

 

 

 

 

 

Nujij.nl