Als singer-songwriter schrijf, zing en speel je muziek die uniek is; het komt vanuit jezelf en is daardoor heel eigen en bijzonder.

Zou jij graag zelf nummers willen schrijven en uitvoeren? Of schrijf je al zelf maar weet je soms niet hoe je een nummer begint en vooral hoe je het afmaakt? In deze cursus ga je op zoek naar wat jij te vertellen hebt en hoe je dit kunt omzetten naar muziek. Je gaat luisteren naar je inspiratie bron(nen), zoeken naar de juiste woorden voor een goede songtekst en uitvinden welke akkoorden daar goed bij passen. Daarnaast word je ook gecoacht in het uitvoeren van de muziek, het zoeken naar je eigen sound en krijg je heel veel oefeningen voor het wakker maken van je creativiteit. Kortom: een leuke cursus waarbij alle aspecten van het schrijven en uitvoeren aan bod komen! Je werkt toe naar een afsluitend concert waar je je eigen song mag laten horen aan het publiek. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Het is handig als je zelf een instrument bespeelt zoals piano of gitaar (iets anders mag ook!) maar het is geen vereiste.

Singer Songwriter (korte cursus) voor jongeren 15 jaar en ouder

Singer Songwriter (korte cursus) voor volwassenen

2 lessen gevonden