Musicalschool

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan is onze Musicalschool zeker iets voor jou! De Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen vanaf 3 jaar t/m 18 jaar en volwassenen.

De musicallessen worden verzorgd door topdocente: Elène Vaye. Zij gaat samen met jou aan het werk om jouw talent naar een hoger niveau te tillen. Plezier en ontwikkeling staan daarbij centraal en daarnaast zijn ook het sociale aspect en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent! Samen wordt er toegewerkt naar een mooie voorstelling in december en een spetterende eindvoorstelling in schouwburg Amphion in juli!

Doetinchem
De lessen worden gegeven in vestiging Muziekschool Doetinchem, Bizetlaan 1 te Doetinchem. Er zijn verschillende groepen en iedere leerling krijgt wekelijk musicalles in de groep die het beste bij de leeftijd en persoon aansluit.

In totaal worden er 34 lessen gegeven per schooljaar, 17 lessen per seizoen. Het eerste seizoen loopt van september t/m januari, de tweede termijn van februari t/m juni.

op 14 september a.s. vindt er van 12.30 tot 13.15 uur een gratis workshop Musical plaats. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. (voor kinderen vanaf 3 jaar) Vooraf aanmelden is niet nodig.

177 lessen gevonden

pagina 1 van de 36