Musicalschool

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan is onze Musicalschool zeker iets voor jou! De Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen vanaf 3 jaar t/m 18 jaar en volwassenen.

De musicallessen worden verzorgd door topdocente: Elène Vaye. Zij gaat samen met jou aan het werk om jouw talent naar een hoger niveau te tillen. Plezier en ontwikkeling staan daarbij centraal en daarnaast zijn ook het sociale aspect en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent! Samen wordt er toegewerkt naar een spetterende eindvoorstelling bij Amphion Theater.

Doetinchem
De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag en donderdag in Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem, Bizetlaan 1 te Doetinchem. Er zijn verschillende groepen en iedere leerling krijgt wekelijk musicalles in de groep die het beste bij de leeftijd en persoon aansluit.

In totaal worden er 34 lessen gegeven per schooljaar.

11 mei 2020 YouTube filmpje musicalleerlingen

Vanwege het coronavirus werden de musicallessen enige tijd online gegeven. De Musicalleerlingen werkten in deze periode aan het project ‘Morgen’ waar docente Elène Vaye een Lockdown versie van maakte. Hiervan is een clip opgenomen met beelden uit de digitale lessen:

Afspelen

218 lessen gevonden

pagina 1 van de 44


Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen