Musicalschool

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan is onze Musicalschool zeker iets voor jou! De Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen vanaf 3 jaar t/m 18 jaar en volwassenen.

De musicallessen worden verzorgd door topdocente: Elène Vaye. Zij gaat samen met jou aan het werk om jouw talent naar een hoger niveau te tillen. Plezier en ontwikkeling staan daarbij centraal en daarnaast zijn ook het sociale aspect en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent! Samen wordt er toegewerkt naar een spetterende eindvoorstelling bij Amphion Theater.

Doetinchem
De lessen worden gegeven op maandag en donderdag in Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem, Bizetlaan 1 te Doetinchem. Er zijn verschillende groepen en iedere leerling krijgt wekelijk musicalles in de groep die het beste bij de leeftijd en persoon aansluit.

In totaal worden er 34 lessen gegeven per schooljaar.

11 mei 2020 YouTube filmpje musicalleerlingen

Vanwege het coronavirus worden de musicallessen sinds 16 maart online gegeven. De Musicalleerlingen hebben de afgelopen weken gewerkt aan het project ‘Morgen’ waar docente Elène Vaye een Lockdown versie van heeft gemaakt. Hiervan is een clip opgenomen met beelden uit de digitale lessen.

Afspelen

211 lessen gevonden

pagina 14 van de 43