Samenspel

Samen muziek maken is samen plezier hebben

Kun je overweg met een muziekinstrument en heb je zin om samen te spelen? Kom dan bij ons in een band, een ensemble of orkest. Of kom zingen bij een band,een vocalgroup, ensensemble of koor. Ons aanbod is geschikt voor allerlei verschillende niveaus en voor jong en oud.

Samen spelen

Wie popmuziek wil maken moet in een band kunnen spelen, voor klassieke muziek moet je goed kunnen samenspelen in een ensemble of orkest. Daarom adviseren wij individuele lessen te combineren met het spelen in een band of een ensemble.

Concerten en uitvoeringen

Wij organiseren veel concerten en uitvoeringen in de concertzaal van de verschillende vestigingen van Amphion Muziekschool. Daarnaast verzorgen we elk jaar tenminste twee concerten in de gemeenten om ons heen. Voor pop- en jazzconcerten werken we samen met o.a. het poppodium van het DRU Industriepark en café Merleyn.

Wij sluiten elk schooljaar af met een drietal grote eindmanifestaties, voor Doetinchem Amphion Theater, voor Oude IJsselstreek in de theaterzaal van het DRU Industriepark en voor Montferland op roulerende plekken. Het wordt telkens weer een geweldig spektakel. Tijdens de voorstellingen is er een grote variatie aan orkesten en bandjes te horen. Ook kleinere ensembles komen volop tot hun recht. In totaal treden er tijdens zo'n dag bijv. in Doetinchem zo'n 1000 muzikanten op. Samen maken zij deze manifestaties elk jaar weer tot een waar muziekfeest. Over belangstelling hebben wij niet te klagen. Gemiddeld komen er 4000 mensen naar de verschillende eindmanifestaties.

Tarief SAMENSPEL 2020/2021

Samenspel € 170,-

Speciaal tarief Samenspel € 65,- *

* Om in aanmerking te komen voor het speciale tarief voor Samenspel dient de leerling/cursist minimaal 10 lessen van 25 minuten in het lopende schooljaar te volgen bij een docent die vermeld staat op de website van Amphion Muziekschool.

Kinder-/jeugdkoor € 65,-

Tarieven Samenspel OGSO 2020/2021 t/m 25 jaar

Samenspel OGSO t/m 25 jaar € 85,-

Samenspel OGSO 26 jr en ouder € 270,-

Speciaal tarief Samenspel OGSO t/m 25 jaar € 65,- *

Speciaal tarief Samenspel OGSO 26 jr en ouder € 140,- *

* Het speciale tarief geldt uitsluitend in combinatie met les (minimaal 10 lessen van 25 minuten) bij een docent die vermeld staat op de website van Amphion Muziekschool.

Als je bij ons muzieklessen volgt, overleg dan met je docent wat er bij je past. Ook als je bij ons geen muzieklessen volgt, bieden we je met Amphion Muziekschool als muzikale ontmoetingsplek alle ingrediënten om samen met anderen te spelen en/of te zingen. Naast de repetities organiseren we natuurlijk tal van optredens. Samenspelen bij Amphion Muziekschool is samen plezier hebben en -stap voor stap- verder leren. Onze docenten zorgen hierbij voor deskundige begeleiding. De repetities worden bij Amphion Muziekschool in Doetinchem, en bij voldoende aanmeldingen ook in Ulft, gehouden. Er wordt 30 keer per jaar 50 minuten gerepeteerd. Begin oktober gaan we van start.

218 lessen gevonden

pagina 1 van de 44


Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen