Samenspel

Samen muziek maken is samen plezier hebben

Kun je overweg met een muziekinstrument en heb je zin om samen te spelen? Kom dan bij ons in een band, een ensemble of orkest. Of kom zingen bij een band,een vocalgroup, ensensemble of koor. Ons aanbod is geschikt voor allerlei verschillende niveaus en voor jong en oud.

Samen spelen

Wie popmuziek wil maken moet in een band kunnen spelen, voor klassieke muziek moet je goed kunnen samenspelen in een ensemble of orkest. Daarom adviseren wij individuele lessen te combineren met het spelen in een band of een ensemble.

Concerten en uitvoeringen

Wij organiseren veel concerten en uitvoeringen in de concertzaal van de verschillende vestigingen van de Muziekschool. Daarnaast verzorgen we elk jaar tenminste twee concerten in de gemeenten om ons heen. Voor pop- en jazzconcerten werken we samen met o.a. het poppodium in de DRU Cultuurfabriek en café Merleyn.

Wij sluiten elk schooljaar af met een drietal grote eindmanifestaties, voor Doetinchem in schouwburg Amphion, voor Oude IJsselstreek in de DRU Cultuurfabriek en voor Montferland op roulerende plekken. Het wordt telkens weer een geweldig spektakel. Tijdens de voorstellingen is er een grote variatie aan orkesten en bandjes te horen. Ook kleinere ensembles komen volop tot hun recht. In totaal treden er tijdens zo'n dag bijv. in Doetinchem zo'n 1000 muzikanten op. Samen maken zij deze manifestaties elk jaar weer tot een waar muziekfeest. Over belangstelling hebben wij niet te klagen. Gemiddeld komen er 4000 mensen naar de verschillende eindmanifestaties.

Kosten SAMENSPEL 2019/2020

Samenspel incl. les bij Muziekschool Oost-Gelderland € 60,-

Samenspel excl. les bij Muziekschool Oost-Gelderland € 160,-

Kinder-/jeugdkoor € 60,-

Vrouwenensemble (niet leerlingen) € 105,-

kosten OGSO 2019/2020

Muziekschoolleerlingen t/m 25 jaar € 60,-

Niet-leerlingen t/m 25 jaar € 82,50

Muziekschoolleerlingen 26 jr en ouder € 135,00

Niet-leerlingen 26 jr en ouder € 265,00

Als je bij ons muzieklessen volgt, overleg dan met je docent wat er bij je past. Ook als je bij ons geen muzieklessen volgt, bieden we je met de Muziekschool als muzikale ontmoetingsplek alle ingrediënten om samen met anderen te spelen en/of te zingen. Naast de repetities organiseren we natuurlijk tal van optredens. Samenspelen op de Muziekschool is samen plezier hebben en -stap voor stap- verder leren. Onze docenten zorgen hierbij voor deskundige begeleiding. De repetities worden op de Muziekschool in Doetinchem, en bij voldoende aanmeldingen ook in Ulft, gehouden. Er wordt 30 keer per jaar 50 minuten gerepeteerd. In de eerste week van oktober gaan we van start.

211 lessen gevonden

pagina 6 van de 43