Zang Pop en Jazz

Het leuke aan het zingen van pop/jazz-zang is de vrijheid die je hebt. Vrijheid in interpretatie en vrijheid in het gebruik van je stem. Omdat véél kan ontstaat snel de misvatting dat ook iedereen het kan. De functie van techniek: Mede door het bovenstaande heeft techniek in de "lichte" zang een hele andere functie dan binnen de klassieke zang: Het is hier niet perse een voorwaarde voor een goede interpretatie. De leerling leert zijn stem goed te gebruiken en daarmee een zo groot mogelijke artistieke vrijheid te verwerven. Hoe de leerling de techniek gaat aanwenden is zijn eigen artistieke keuze en de zangles is erop gericht de leerling in deze persoonlijk/muzikale en technische ontwikkeling te begeleiden.

Kinderkoor

Zingen voor kinderen vanaf 9 jaar

Zangles Pop en Jazz voor jongeren t/m 14 jaar

Zangles Pop en Jazz voor jongeren 15 jaar en ouder

Zangles Pop en Jazz voor volwassenen

All about singing Pop en Jazz v.a. 15 jr. (korte cursus)

All about singing Pop en Jazz voor volwassenen (korte cursus)

(Tiener) Vocal Group Pure

Meidenzanggroep The Vivids

Vouwenzanggroep WAVE 2

Zang en Piano

Naast de normale zang en piano lessen kun je ook kiezen voor het combinatie vak Zang/Piano.
Hierbij gaan we uit van een normale zang ontwikkeling en piano leren spelen door middel van akkoorden en niet met noten.
Piano leren spelen zonder muzieknoten, noemen we ook wel "pop piano" stijl, "play by ear", of social music playing. De basis van deze methode ligt vooral in het aanleren van de basistechnieken en harmonieleer (o.a. het leren spelen met akkoorden, ritmische patronen en trainen van je muzikale gehoor). Het geeft je veel ruimte om zelf te improviseren, componeren en zelfs je eigen begeleiding of arrangement te maken van een bekende popsong.

Combiles Zang en Piano voor jongeren t/m 14 jaar

Combiles Zang en Piano voor jongeren 15 jaar en ouder

Combiles Zang en Piano voor volwassenen

9 lessen gevonden

pagina 1 van de 2