Anna Marie Krijgsman

Anna Marie Krijgsman. Op veertienjarige leeftijd begon ik met zangles op de muziekschool in Doetinchem, bij mevr. van Willigen. Daarna een jaar aan het Conservatorium in Arnhem bij Aafje Heynis. Vervolgde mijn studie solozang en opera aan het Maastrichts Conservatorium bij Hein Meens en Ton Thissen.

Ik heb aan verschillende producties meegewerkt en van januari 2001 tot januari 2020 een aanstelling bij Amphion Muziekschool. Ik geef klassieke zangles, cursus stemvorming, cursus musical, stemvorming bij koren. Met vijf muzikanten vorm ik de Klezmergroep "Misjpoge". Twee keer per jaar organiseer ik op vrijdagavond in de Driekoningenkapel aan de Gasthuissteeg 2 in Doetinchem een open podium voor klassiek geschoolde zangers en zangeressen; Canto Classico.

NIEUW: Verminder restklachten corona met verbetering ademhalingstechniek
Heb jij na het doormaken van een corona besmetting last van restklachten in de vorm van benauwdheid, kortademigheid en/of vermoeidheid? Sluit vanaf maandag 14 maart 2022 aan bij de training van zangdocent en klassiek zanger Anna Marie Krijgsman om je ademhalingstechniek te verbeteren.

Bij door corona ontstane longklachten kan het aanleren van goede ademhalingstechnieken veel verlichting brengen. Anna Marie Krijgsman leert je in acht bijeenkomsten ademhalingsoefeningen aan die gericht zijn op zowel techniek als ontspanning. Hierdoor kan je kortademigheid verminderen en voel je je fitter.

Praktisch
Vanaf maandag 14 maart 2022 starten twee trainingsgroepen.
De eerste groep is van 11:00 tot 12:00 uur en de tweede groep van 19:30 tot 20:30 uur bij Amphion, locatie Bizetlaan 1. Het gaat om acht sessies van een uur, de kosten bedragen € 95,-.

Inschrijven
t. 0314-361068
m. 06-14319970
@. annakrijgsman@planet.nl