Hans Westerveld

Mijn naam is Hans Westerveld.

Sinds 1989 werk ik op deze muziekschool als gitaardocent.

Ik heb gitaar gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, daarna nog een vervolgstudie AMV/ schoolmuziek in Hilversum en Zwolle.

Ik geef les op akoestisch gitaar: zowel met nylon snaren als stalen snaren. Op een akoestische gitaar kun je allerlei stijlen muziek spelen: pop, folk, klassiek, flamenco enz. Je kunt de gitaar gebruiken als solo-instrument maar daarnaast kun je er ook bij zingen of samenspelen met andere instrumenten. Natuurlijk is het belangrijk dat je oefent, want zonder dat lukt het echt niet. Maar steek je er voldoende tijd in dan zul je zien dat muziek maken een prachtige hobby is, misschien wel voor het leven. Ik spreek uit ervaring, want naast het lesgeven maak ik nog steeds met allerlei mensen samen muziek en dat is iets wat ik misschien wel het liefste doe. Je raakt nooit uitgeleerd.

En natuurlijk, gitaarspelen is ook iets voor ouderen. Het is goed voor je brein om op oudere leeftijd iets nieuws te leren (genoeg over te lezen op internet) en dan is gitaar spelen een hele leuke bezigheid. Dit kan dmv van privé les maar ook een mogelijkheid is om de lessen volgen in een groepje van max. 3 of 4 personen. Gezellig samen muziek maken en toch ook persoonlijke aandacht. Interesse? Gewoon even bellen ( 06 12760312) of een mailtje sturen naar hans.wes@hotmail.com

Naast gitaarles geef ik ook nog ukelele- en trekharmonika les