Maya Schulten

Hallo, ik ben Maya. Ik ben geboren in 1970 en ik speel al sinds mijn 7e blokfluit. Ook ik ben ooit begonnen met AMV en ik wilde na de AMV viool gaan spelen, want mijn opa speelde ook viool. Maar ik vond de blokfluit zo’n mooi instrument met haar warme klank, dat ik een hele tijd blokfluit én viool heb gespeeld. Ik kon niet kiezen! Voor de blokfluit had ik veel meer gevoel en toen ik op het conservatorium begon, kwam ik ook in aanraking met handgebouwde blokfluiten. Er ging een wereld voor me open en de liefde is nooit meer overgegaan, gelukkig.
Ik hou ervan om op mijn instrument veel verschillende soorten muziek te spelen: van improviseren op jazzmuziek via de volksmuziek naar het spelen van de cellosuites van Bach en alles wat daartussen in zit. Een echte allesvreter dus!
Ik ben docent MuziekStar! (voorheen AMV) bij Amphion Muziekschool. Je kunt me dan ook op verschillende basisscholen tegenkomen. Daar probeer ik de kinderen enthousiast te maken voor muziek, want een mooiere hobby is er niet. Als je dan ook nog het voorrecht hebt om van deze hobby je beroep te maken, dan heb je echt geluk!

Lessen

Zoek binnen alle lessen.