Wilma Strijbos

Ik ben Wilma Strijbos: AMV-docent en AMV–coördinator bij Muziekschool Oost-Gelderland. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als leerkracht in het basisonderwijs en later ook als vakleerkracht muziek, heb ik aan het conservatorium mijn diploma AMV-docent gehaald. Later heb ik de opleiding Muziek op schoot gevolgd. Op dit moment werk ik fulltime voor de muziekschool. Ik coördineer en geef AMV-lessen, zowel onder als na schooltijd.

Wanneer basisscholen specifieke wensen hebben op het gebied van muziek, probeer ik, samen met de betrokken partijen een passende oplossing te vinden. Zo geven onze professionals op de meeste scholen in ons werkgebied tijdens schooluren muzieklessen aan de groepen 4 en op veel scholen ook in andere groepen. Ook is het mogelijk om docenten in te huren voor het geven van instrumentale lessen tijdens schooluren.

Verder ben ik ook coördinator van het Bureau Cultuur & School. Dit is een samenwerkingsverband met de Gruitpoort en we organiseren culturele workshops en schoolvoorstellingen voor basisscholen.

e-mail: wilma.strijbos@muziekschoolog.nl tel: 0314-340155

Eindmanifestatie 2018 Amphion AMV voorstelling
Afspelen