Op vrijdag 18 oktober organiseert Muziekschool Oost-Gelderland om 20.15 uur weer Canto Classico in de Driekoningenkapel aan de Gasthuissteeg 2 in Doetinchem.

Canto Classico nieuwe stijl is een open podium voor klassiek geschoolde zangers en zangeressen die graag willen zingen voor publiek. Canto Classico nieuwe stijl is een avondvullend programma. Tijdens de pauze – waarbij koffie en thee wordt geschonken – en na afloop, is er voor het publiek gelegenheid om de uitvoerenden te ontmoeten. Zangdocent en coördinator van Canto Classico Anna Marie Krijgsman vertelt: De ervaring van het afgelopen jaar leert dat zangers en zangeressen niet alleen solo, maar steeds vaker ook duetten, kwartetten en terzetten ten gehore brengen. “ Hans Erik Dijkstra, onder meer pianodocent aan Muziekschool Oost-Gelderland, zorgt voor professionele pianobegeleiding. Tot en met een dag van te voren is het voor zangers en zangeressen nog mogelijk zich aan te melden via annakrijgsman@planet.nl

Canto Classico nieuwe stijl vindt plaats op vrijdag 18 oktober a.s. om 20.15 uur in de Driekoningenkapel aan de Gasthuissteeg 2 in Doetinchem. De toegang gratis, na afloop vrije gift.