Grafisch element

Gastheer/ gastvrouw gezocht voor vestiging Muziekschool Bergh


Muziekschool Oost-Gelderland werkt al jaren met vrijwilligers. Op dit moment bestaat ons vrijwilligersteam uit 15 gastheren/ gastvrouwen.

Voor onze vestiging in 's-Heerenberg (Plantsoensingel Zuid 36) zijn wij op zoek naar gastheren/ gastvrouwen voor de dinsdagavonden (van 17.30 - 21.00 uur), woensdagmiddagen (van 13.15 - 17.30 uur) en / of vrijdagmiddagen (van 14.00 - 17.30 uur) . Als gastvrouw/gastheer zet u zich vanuit de receptie in voor de bezoekers van de muziekschool. U doet dit zowel persoonlijk aan de balie als telefonisch. Op deze manier helpt u mee dat onze bezoekers makkelijk hun weg vinden. Het gaat met name om het beantwoorden van eenvoudige vragen. Daarnaast verricht u kleine hand- en spandiensten.

Wij zoeken iemdand die vriendelijk, representatief en klantgericht is met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die wekelijks beschikbaar is (met uitzondering van schoolvakanties) op een van de genoemde dagdelen, maar het is ook mogelijk om in overleg tot andere afspraken te komen. Muziekschool Oost-Gelderland kent een kleine vrijwilligersvergoeding.

Neem voor meer info contact op met mw. Koekman 0314-373747 (petra.koekman@muziekschoolog.nl) of meld u aan via stichting Welcom