Grafisch element

Groen Licht! Wij gaan weer OPEN! Vanaf 19 mei bent u weer welkom.


Wij gaan weer OPEN!

Groen licht; we mogen vanaf 19 mei weer beginnen!

We zijn blij te kunnen melden dat we vanaf woensdag 19 mei a.s. al weer heel veel op de diverse locaties mogen aanbieden. De docenten staan te popelen om de lessen weer fysiek te mogen verzorgen.

Op de site van de rijksoverheid staat het volgende geschreven:
Kunst- en cultuurbeoefening binnen
Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening binnen gaan open. Dit betekent bijvoorbeeld dat iemand weer muziekles, dansles en toneelles kan volgen. Dit kan, net als bij sport, met maximaal twee personen plus een docent. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, behalve als het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Er mogen maximaal 30 personen in een ruimte. Mensen houden 1,5 meter afstand, behalve als dit niet kan voor het uitoefenen van de activiteit. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij dansen. Publiek is niet toegestaan. Reservering en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af als dit nodig is om te kunnen oefenen of repeteren.

Wat betekent dit voor de muziek- dans en musicallessen?
Dit betekent dat we voor een ieder jonger dan 18 jaar weer bijna alles kunnen aanbieden. Naast de gewone individuele of duo-lessen mogen nu dus ook de ensembles, bands en groepen (tot max 30 personen) weer samen repeteren/ dansen.

Theorielessen
De theorielessen krijgen nu een fysiek vervolg, de lessen mogen weer op de diverse locaties worden aangeboden. Het theorie-examen en de praktijkexamens kunnen we nu op de voorgestelde data door laten gaan.

Muziek- dansles voor volwassenen
Voor de volwassen leerlingen/cursisten geldt nog wel de beperking van maximaal 2 personen exclusief docent. Wij hopen dat bij stap 3 – per 9 juni a.s. – ook voor de volwassenen meer in groepsverband mogelijk gaat worden. De groepslessen dans voor volwassenen mogen op dit moment wel buiten worden verzorgd.

Coronaregels
Wij gaan open, maar we houden de coronaregels in acht.
Klik hier voor de coronaregels die gelden voor een bezoek aan de muziekschool.
En natuurlijk blijf je bij (milde) klachten thuis;
- kom je zoveel mogelijk alleen;
- ontsmet je je handen bij binnenkomst;
- draag je een mondkapje en houd je 1,5 mtr afstand.

Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen