Grafisch element

LES is more! Kom naar de open lesweek, volg gratis proefles groepsles, of schrijf je in voor proefles individuele muziekles


Wil je je oude hobby weer nieuw leven inblazen of ontdekken welke creatieve activiteit bij je past? Zie jij jezelf al ‘shinen’ als muzikant, acteur of danser(es) op een podium? Of wil je liever in alle bescheidenheid muziek maken in je eigen omgeving, gewoon als ontspanning en rustpunt in je dagelijkse leven? Of zou je liever beginnen met een creatieve cursus als schilderen, boetseren of edelsmeden of wil je een andere taal onder de knie krijgen?

Zeg je op een van de vragen 'ja'? Kom dan eens kijken bij de Open Lessenweek bij Amphion Cultuurbedrijf om je te laten informeren over alle cursussen en het lesaanbod.

Open Lessenweek van 6 t/m 11 september

Die hele week zijn er heel veel mogelijkheden om gratis proeflessen bij te wonen, mee te doen aan groepslessen en kan je al je vragen stellen aan de docenten en medewerkers van Amphion Cultuurbedrijf. Op zaterdag 11 september is het gebouw aan de Bizetlaan 1 open voor individuele lesmogelijkheden (maximaal twee verschillende instrumenten).

Klik op onderstaande link voor een overzicht van de proeflessen en om je in te schrijven voor een groepsles of individuele muziekles.

https://www.amphion.nl/open-lessenweek/

Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen