Het zal u niet ontgaan zijn: alle culturele instellingen zijn vanaf vandaag dicht. Ook de muziekschool moet haar deuren sluiten.

Tot en met 19 januari blijven wij gesloten. Wij hopen op 12 januari, tijdens de nieuwe persconferentie van onze minister-president Mark Rutte, te horen dat de maatregelen effect hebben gehad en wij de deuren weer mogen openen.

Wat betekent dit voor onze lessen en samenspel?
De lessen:
Dit betekent dat onze docenten deze week en in de eerste twee weken van januari de lessen, zo veel mogelijk en volgens het bestaande lesrooster, online gaan verzorgen.
Er zal wederom gebruik worden gemaakt van mogelijkheden zoals: Teams, ZOOM, WhatsApp bellen, Skype en andere goede programma’s.

Het samenspel:
Helaas geldt voor samenspel dat dit moeilijk online te realiseren is. De repetities i.h.k.v. samenspel zullen deze weken niet doorgaan en hopelijk na 19 januari weer worden opgestart.

Theorielessen:
Voor iedereen die zich opgegeven heeft geldt dat in de eerste week van januari besloten wordt of deze lessen online worden gegeven, of twee weken worden uitgesteld. Deelnemers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

De maatregelen zijn niet leuk, maar het is niet anders. Hopelijk lukt het met deze maatregelen om de cijfers naar beneden te krijgen.

Voor nu wens ik u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Henk Lubberdink
directeur-bestuurder

Bereikbaarheid Muziekschool

Week 51 gesloten en beperkt telefonisch bereikbaar.
Week 52 en 53 gesloten (Kerstvakantie)
Week 1 en 2 en 18/1 en 19/1 gesloten en beperkt telefonisch bereikbaar.
Heeft u vragen, kunt u deze ook naar ons mailen via: info@muziekschooloostgelderland.nl