De muziek-, dans- en musicalleerlingen van Muziekschool Oost-Gelderland schitteren dit jaar op de diverse kerstmarkten in ’s-Heerenberg, Ulft en Doetinchem en daarnaast tijdens een kerstconcert en matineeconcert. Op alle locaties zijn gevarieerde programma’s die u ongetwijfeld in de juiste kerststemming zullen brengen. Graag nodig ik u uit om naar onze leerlingen te komen kijken en luisteren.

  • 8 december diverse optredens tussen 12.00 – 18.00 uur tijdens de Rotary kerstmarkt bij Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg
  • 9 december diverse optredens om 13.30 uur tijdens de kerstmarkt in de SSP Hal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft
  • 14 december kerstconcert, aanvang 19.30 uur, toegang € 3,- incl. consumptie in de Bizetzaal van vestiging Muziekschool Doetinchem
  • 15 en 16 dec. diverse optredens tussen 12.00 – 17.00 uur tijdens de kerstmarkt in de Catharinakerk in Doetinchem
  • 22 december matineeconcert OGSO, aanvang 14.30 uur, toegang € 2,50 incl. consumptie in de Bizetzaal van vestiging Muziekschool Doetinchem (een concert speciaal voor de jeugd)

Voor het kerstconcert en het matineeconcert zijn toegangskaarten noodzakelijk. Deze zijn verkrijgbaar op de dag zelf, een half uur voor aanvang van de voorstelling, aan de zaal. Kom op tijd, want vol = vol.