Accordeonensemble Multiple Bellows XL

Multiple Bellows XL (Accordeonensemble)

Multiple Bellows XL is ooit begonnen als groepje van 5 middelbare scholieren die wilden laten horen hoe mooi popmuziek en filmmuziek kan klinken als het gespeeld wordt door een accordeonensemble.

Inmiddels is dit ensemble uitgegroeid tot een vaste club accordeonisten die de accordeon in een levendig en modern jasje steken!
Met een mooie mix van klassiek, pop, hedendaags en filmmuziek maakt deze groep graag een mooie show van elk optreden en maakt zij zelfs eigen YouTube-filmpjes! Door de eigen arrangementen is de groep qua speelniveau voor alle kinderen vanaf 7 jaar, jongeren en volwassenen geschikt.

Dus speel je accordeon en lijkt het je leuk om in dit ensemble mee te spelen, dan ben je van harte welkom.

LesdagWoensdag18.15 - 19.05 uur
Lesduur50 minuten30 repetities
Kosten€ 65,-Dit is een speciaal tarief. Dit speciale tarief geldt uitsluitend in combinatie met minimaal 10 lessen van 25 minuten bij een docent die vermeld staat op de website van de muziekschool
Kosten€ 170,-(normaal tarief)
Start datumoktober 2020Bij voldoende deelname
Groepsgrootteminimaal 10 personen
CursusEnsembles Zoek andere lessen met: Ensembles .
DoelgroepenJongeren t/m 14 jaar , Kinderen 12- , Volwassenen & jongeren 15 jaar en ouder Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar , Kinderen 12- , Volwassenen & jongeren 15 jaar en ouder .
LokatieAmphion Muziekschool vestiging Doetinchem Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem .
DocentEllen Zijm Zoek andere lessen met: Ellen Zijm .
AanmeldenEnsembles Orkesten Koren Bands Vocalgroup Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.