Bandcoaching

Bandcoaching

Steeds meer bestaande bands in de regio maken gebruik van de kennis van onze docenten. Als coaches begeleiden ze bands gedurende bepaalde periode. Tijdens die periode worden bandcoachlessen gegeven. Daarin werkt de coach met een band aan repertoire, samenspel en presentatie. Samen met de coach kan bijvoorbeeld op zoek gegaan worden naar de ideale sound voor de band. Door de specifieke werkwijze worden de prestaties van de band verhoogd en krijgt het plezier in spelen een extra impuls. Het is vanzelfsprekend dat hierbij geen enkel traject hetzelfde is, want een bandcoach levert maatwerk. Samen met een vand wordt van te voren een plan opgesteld, zodat de coach efficiënt kan inspelen op de vragen die er zijn. Heeft je band interesse? Maak dan een afspraak. Bel de muziekschool 0314-340155 en vraag naar de coördinator Lichte Muziek Hein de Jong. Een oriënterend gesprek is zo geregeld.

LesdagIn overlegTijd in overleg
LesduurNader te bepalenAantal lessen: Nader te bepalen
Kosten€ 60,00Afhankelijk van het maatwerk dat u wenst.
Start datumNader te bepalen
CursusBands Zoek andere lessen met: Bands .
DoelgroepenJongeren t/m 14 jaar , Volwassenen & jongeren 15 jaar en ouder Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar , Volwassenen & jongeren 15 jaar en ouder .
Locaties's-Heerenberg , Doetinchem & Ulft Zoek andere lessen met: 's-Heerenberg , Doetinchem & Ulft .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.