Bands voor jongeren

Bands voor jongeren

Niks is mooier dan lekker zelf muziek maken in een band. En wij bieden je die mogelijkheid. Maar daar moet je je wel apart voor opgeven. Dat geldt ook voor leerlingen, die nog niet zo lang spelen.

Popmuziek

Je leert nummers spelen uit het poprepertoire, van softpop tot hardrock en iets daar tussenin. Zelf nummers voorstellen mag ook.

Optreden

Wie in een band speelt wil zijn prestaties ook van het podium laten spatten. Leuk voor jou en voor je familie en vrienden. Wij van de Muziekschool snappen dat. Dus organiseren we regelmatig speciale muziekhappenings in onze Plug & Play zaal. Die is speciaal ingericht voor bands. Daarnaast kun je optreden in de popzaal van het DRU Industriepark in Ulft en in Café Merleyn in Doetinchem, tijdens regioconcerten en natuurlijk op de eindmanifestaties.

Aanmelden

Beginners vullen op het aanmeldformulier een B in. Leerlingen die al wat langer les hebben vullen een G in.

NB: invullen in overleg met je docent!

Bandrepetities vinden plaats op maandag t/m vrijdag.

Vul ook in op welke dagen en tijden je niet beschikbaar bent!

Alle bands starten eind oktober.

LesdagNader te bepalenTijd nader te bepalen
Lesduur50 minuten30 repetities
Kosten€ 65,00Dit is een speciaal tarief. Dit speciale tarief geldt uitsluitend in combinatie met minimaal 10 lessen van 25 minuten bij een docent die vermeld staat op de website van de muziekschool
Kosten€ 170,00(normaal tarief)
Start datumlaatste week oktober
CursusBands Zoek andere lessen met: Bands .
DoelgroepenJongeren t/m 14 jaar & jongeren 15 jaar en ouder Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar & jongeren 15 jaar en ouder .
LokatieDoetinchem Zoek andere lessen met: Doetinchem .
AanmeldenEnsembles Orkesten Koren Bands Vocalgroup Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.