Dreumesdans

Een cursus van 12 lessen samen dansen voor moeder en kind

.... een gezellig programma voor de moeder en het kind tot ongeveer 3 jaar.

Zodra uw kind (goed) kan staan is het een uitdaging om deze bijzondere les te volgen. Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. Samen hebben we plezier en als moeder krijgt u idieeën aangereikt. Voor uw kind is het reuze gezellig en veilig met mama erbij! Het is een groepsles, dus u ontmoet andere moeders en kinderen

Muziekschool Oost-Gelderland verzorgt danslessen in 's-Heerenberg. Voor danslessen in Doetinchem verwijzen wij naar Jazzdansschool Bertha Huls. De Jazzdansschool maakt sinds september 2015 deel uit van Muziekschool Oost-Gelderland.

Op dinsdag 29 oktober 2019 is er van 10.30 - 11.00 uur een gratis proefles Dreumes-/ Peuterdans in vestiging Muziekschool Bergh. Kom vrijblijvend meedoen. Vooraf aanmelden is niet nodig. De les wordt gegeven door Cindy Leyenaar.

LesdagDinsdag10.30 - 11.00 uur
Lesduur30 minuten12 lessen
Kosten€ 65,00Te betalen in 2 termijnen
Start datum29 oktober 2019Bij voldoende deelname
CursusDreumesdans Zoek andere lessen met: Dreumesdans .
DoelgroepKinderen 12- Zoek andere lessen met: Kinderen 12- .
Lokatie's-Heerenberg Zoek andere lessen met: 's-Heerenberg .
DocentCindy Leyenaar Zoek andere lessen met: Cindy Leyenaar .
AanmeldenDans Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland , Oude IJsselstreek & Overige gemeenten De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.