Grafisch element

Gitaarles voor jonge kinderen 5-7 jaar (korte cursus)


Gitaarles voor jonge kinderen 5-7 jaar (korte cursus)

Gitaar voor jonge kinderen 5-7 jaar (korte cursus)

O.a. aan de hand van het boek "Zes dieren en een gitaar" van Ton Terra leert uw kind op een speelse wijze niet alleen de basishoudingen en technieken van gitaar, maar ook het notenschrift en ervaart hoe leuk het is om muziek te maken. Het is een eerste kennismaking met het instrument op een manier die aansluit bij de belevingswereld van het kind. De cursus bestaat uit 12 lessen van 45 minuten bij 3 kinderen. Bij 2 kinderen is de lestijd 30 minuten.

LesdagNader te bepalenTijd nader te bepalen
Lesduur45 minuten12 lessen
Kosten€ 130,00Te betalen in 2 termijnen
Start datumin overlegBij voldoende deelname
Groepsgrootte3 tot 4 kinderen
CursusGitaar akoestisch Zoek andere lessen met: Gitaar akoestisch .
DoelgroepKinderen 12- Zoek andere lessen met: Kinderen 12- .
LocatiesAmphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg , Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem & Amphion Muziekschool vestiging Oude IJsselstreek Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg , Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem & Amphion Muziekschool vestiging Oude IJsselstreek .
DocentenBaz Laarakkers , Hans Westerveld , Joost Zoeteman & Raimond Surquin Zoek andere lessen met: Baz Laarakkers , Hans Westerveld , Joost Zoeteman & Raimond Surquin .
AanmeldenKorte Cursussen Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.
Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen