Wat is er mooier dan met je hele lichaam uitdrukking te geven aan muziek? Door middel van Klassieke Dans kun je dat op een kunstzinnige manier doen. Het unieke van klassiek ballet is dat de techniek van de danspassen overal ter wereld hetzelfde is. In de les let je op de techniek, houding, het verdelen van je krachten en op expressie. Klassiek dansen vraagt inlevingsvermogen, lenigheid, concentratie, veel geduld en soms ook pijn. Maar als dans je passie is, wil je je talent ontwikkelen en heb je hier veel voor over. Een ding is zeker: bij een optreden kun je echt ontroeren.

kledingvoorschrift: zwart balletpak (katoen/lycra) met lange mouw, spaghettibandjes of hemdmodel en een los zwart rokje, roze balletmaillot/ panty en roze balletschoenen.

Muziekschool Oost-Gelderland verzorgt danslessen in 's-Heerenberg. Voor danslessen in Doetinchem verwijzen wij naar Jazzdansschool Bertha Huls. De Jazzdansschool maakt sinds september 2015 deel uit van Muziekschool Oost-Gelderland.

LesdagDinsdag19.00 - 19.40 uur
Lesduur40 minuten38 lessen
Kosten€ 302,50Te betalen in 10 termijnen
Start datum3 september 2019Dit is een jaarcurus. U verplicht zich voor 1 jaar.
CursusKlassieke Dans Zoek andere lessen met: Klassieke Dans .
DoelgroepJongeren 18- Zoek andere lessen met: Jongeren 18- .
Lokatie's-Heerenberg Zoek andere lessen met: 's-Heerenberg .
DocentCindy Leyenaar Zoek andere lessen met: Cindy Leyenaar .
AanmeldenDans Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland , Oude IJsselstreek & Overige gemeenten De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.