Amphion Muziekschool (voorheen Muziekschool Oost-Gelderland) heeft per 1 januari 2020 een flinke reorganisatie ondergaan. De Muziekschool is vanaf deze datum gestopt met het aanbieden van

  • muzieklessen aan leerlingen van 15 jaar en ouder. (U kunt eventueel nog wel een instrument huren bij de muziekschool, zie info huurinstrumenten
  • het aanbod dansonderwijs in vestiging Bergh voor alle leeftijden

Dit deel van het muziekschoolaanbod is overgedragen aan ZZP-ers. U kunt uw lesafspraken vanaf nu rechtstreeks bij een van hen regelen.

Voor deze lessen verwijzen wij u naar de volgende docent(en)

Cindy Leyenaar

Docent
m. 06-40609145
@. cindyleyenaar@outlook.comKlassieke Dans 14+

Wat is er mooier dan met je hele lichaam uitdrukking te geven aan muziek? Door middel van Klassieke Dans kun je dat op een kunstzinnige manier doen. Het unieke van klassiek ballet is dat de techniek van de danspassen overal ter wereld hetzelfde is. In de les let je op de techniek, houding, het verdelen van je krachten en op expressie. Klassiek dansen vraagt inlevingsvermogen, lenigheid, concentratie, veel geduld en soms ook pijn. Maar als dans je passie is, wil je je talent ontwikkelen en heb je hier veel voor over. Een ding is zeker: bij een optreden kun je echt ontroeren.

Kledingvoorschrift: zwart balletpak (katoen/lycra) met lange mouw, spaghettibandjes of hemdmodel en een los zwart rokje, roze balletmaillot/ panty en roze balletschoenen.

Kledingvoorschriften jongens: wit balletpak (hemdmodel) of wit hemd, zwarte wielrennersbroek, witte sokken, witte of zwarte canvas/leren balletschoenen met elastiekje

LesdagDinsdag19.00 - 19.40 uur
Lesduur40 minuten38 lessen
Start datumseptember 2020Dit is een jaarcurus. U verplicht zich voor 1 jaar.
CursusKlassieke Dans Zoek andere lessen met: Klassieke Dans .
DoelgroepJongeren t/m 14 jaar Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar .
LokatieAmphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg .
DocentCindy Leyenaar Zoek andere lessen met: Cindy Leyenaar .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.
Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen