Voor iedereen die ballet wil dansen en voor iedereen die al 'op ballet' heeft gezeten en eigenlijk wel weer opnieuw wil starten. Laagdrempelige lessen voor zowel beginners als gevorderden. Een dansvorm waarin techniek en sierlijkheid een grote rol spelen. Uitstekend voor de bevustwording van de lichaamshouding. Deze cursus biedt je een plezierige danstraining op basis van klassiek ballet. Geen moeilijke hoogstandjes, maar lekker dansen op muziek in een ontspannen sfeer. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede houding, het sterk maken van de spieren, presentatie en het leren bewegen en dansen in de ruimte. De oefeningen worden aan de barre en 'au milieu' gedaan, waarbij extra aandacht is voor coördinatie, beheersing en uitvoering. We doen ook grondoefeningen om buik- en rugspieren te trainen. Alhoewel klassiek ballet een dansdiscipline op zich is, kan het een ideale basis en ondersteuning voor alle andere dansvormen zijn. We hanteren geen leeftijdsgrens.

Muziekschool Oost-Gelderland verzorgt danslessen in 's-Heerenberg. Voor danslessen in Doetinchem verwijzen wij naar Jazzdansschool Bertha Huls. De Jazzdansschool maakt sinds september 2015 deel uit van Muziekschool Oost-Gelderland.

LesdagMaandag19.45 - 20.45 uur
Lesduur60 minuten38 lessen
Kosten€ 381,15Te betalen in 10 termijnen
Start datum02-09-2019 (u kunt ook later in het jaar instromen)Dit is een jaarcursus. U verplicht zich voor 1 jaar.
CursusKlassieke Dans Zoek andere lessen met: Klassieke Dans .
DoelgroepVolwassenen 18+ Zoek andere lessen met: Volwassenen 18+ .
Lokatie's-Heerenberg Zoek andere lessen met: 's-Heerenberg .
DocentCindy Leyenaar Zoek andere lessen met: Cindy Leyenaar .
AanmeldenDans Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland , Oude IJsselstreek & Overige gemeenten De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.