Amphion Muziekschool (voorheen Muziekschool Oost-Gelderland) heeft per 1 januari 2020 een flinke reorganisatie ondergaan. De Muziekschool is vanaf deze datum gestopt met het aanbieden van

  • muzieklessen aan leerlingen van 15 jaar en ouder. (U kunt eventueel nog wel een instrument huren bij de muziekschool, zie info huurinstrumenten
  • het aanbod dansonderwijs in vestiging Bergh voor alle leeftijden

Dit deel van het muziekschoolaanbod is overgedragen aan ZZP-ers. U kunt uw lesafspraken vanaf nu rechtstreeks bij een van hen regelen.

Voor deze lessen verwijzen wij u naar de volgende docent(en)

Cindy Leyenaar

Docent
m. 06-40609145
@. cindyleyenaar@outlook.comKlassieke Dans 30+

Voor iedereen die ballet wil dansen en voor iedereen die al 'op ballet' heeft gezeten en eigenlijk wel weer opnieuw wil starten. Laagdrempelige lessen voor zowel beginners als gevorderden. Een dansvorm waarin techniek en sierlijkheid een grote rol spelen. Uitstekend voor de bevustwording van de lichaamshouding. Deze cursus biedt je een plezierige danstraining op basis van klassiek ballet. Geen moeilijke hoogstandjes, maar lekker dansen op muziek in een ontspannen sfeer. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede houding, het sterk maken van de spieren, presentatie en het leren bewegen en dansen in de ruimte. De oefeningen worden aan de barre en 'au milieu' gedaan, waarbij extra aandacht is voor coördinatie, beheersing en uitvoering. We doen ook grondoefeningen om buik- en rugspieren te trainen. Alhoewel klassiek ballet een dansdiscipline op zich is, kan het een ideale basis en ondersteuning voor alle andere dansvormen zijn. We hanteren geen leeftijdsgrens.

LesdagMaandag19.45 - 20.45 uur
Lesduur60 minuten38 lessen
Start datumseptember 2020(u kunt ook later in het jaar instromen)Dit is een jaarcursus. U verplicht zich voor 1 jaar.
CursusKlassieke Dans Zoek andere lessen met: Klassieke Dans .
DoelgroepVolwassenen Zoek andere lessen met: Volwassenen .
LokatieAmphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg .
DocentCindy Leyenaar Zoek andere lessen met: Cindy Leyenaar .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.
Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen