Meidenzanggroep The Vivids

Meidenzanggroep The Vivids

Vind je zingen superleuk, heb je al wat zangervaring en heb je zin om bij een meidenzanggroep te gaan? Vanaf 15 jaar kun je bij The Vivids, een meidenzanggroep met enthousiaste zangeressen. Teambuilding is erg belangrijk. Het repertoire gaat van pop tot rock. De keuze van het repertoire is afhankelijk van de groepssamenstelling. De nummers bestaan uit arrangementen, waarin meerstemmige znag afgewisseld wordt met zangsolo's. Ook wordt er instrumentaal begeleid. Naast de techniek van zingen besteed je veel aandacht aan performance, aan het showelement. Daarbij zijn presentatie, choreografie en teambuilding belangrijke onderdelen, waarbij je natuurlijk een eigen inbreng hebt. Wil je meezingen? Kom dan auditie doen.

We repeteren eens in de 14 dagen

LesdagDinsdag17.45 - 19.25 uur
Lesduur100 minuten15 repetities
Kosten€ 65,00Dit is een speciaal tarief. Dit speciale tarief geldt uitsluitend in combinatie met minimaal 10 lessen van 25 minuten bij een docent die vermeld staat op de website van de muziekschool
Kosten€ 170,00(normaal tarief)
Start datumoktober 2020
Groepsgroottemaximaal 10 personen
CursusVocalgroup Zoek andere lessen met: Vocalgroup .
DoelgroepenJongeren t/m 14 jaar & jongeren 15 jaar en ouder Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar & jongeren 15 jaar en ouder .
LokatieDoetinchem Zoek andere lessen met: Doetinchem .
DocentNicoline Post Zoek andere lessen met: Nicoline Post .
AanmeldenEnsembles Orkesten Koren Bands Vocalgroup Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.