Muziekschool Oost-Gelderland heeft per 1 januari 2020 een flinke reorganisatie ondergaan. De Muziekschool is vanaf deze datum gestopt met het aanbieden van

  • muzieklessen aan leerlingen van 15 jaar en ouder. (U kunt eventueel nog wel een instrument huren bij de muziekschool, zie info huurinstrumenten
  • het aanbod dansonderwijs in vestiging Bergh voor alle leeftijden

Dit deel van het muziekschoolaanbod is overgedragen aan ZZP-ers. U kunt uw lesafspraken vanaf nu rechtstreeks bij een van hen regelen.

Voor deze lessen verwijzen wij u naar de volgende docent(en)

Elène Vaye

Docent
m. 06-42986219
@. everheijen@live.nl
w.Musicalles Volwassenen

Musicalles voor volwassenen

Voor iedereen die van zingen, dansen en acteren houdt. Vanaf februari 2020 zijn er weer nieuwe instroommogelijkheden. De musicallessen worden verzorgd door topdocente: Elène Vaye. Zij gaat samen met jou aan het werk om jouw talent naar een hoger niveau te tillen. Plezier en ontwikkeling staan daarbij centraal en daarnaast zijn ook het sociale aspect en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent! Iedere leerling krijgt wekelijk musicalles in de groep die het beste bij de leeftijd en de persoon aansluit. Samen wordt er toegewerkt naar een spetterende eindvoorstelling in schouwburg Amphion op 4 juli 2020!

LesdagDinsdag19.30 - 20.45 uur
Lesduur75 minuten17 lessen
CursusMusical groepen Zoek andere lessen met: Musical groepen .
DoelgroepVolwassenen Zoek andere lessen met: Volwassenen .
LokatieDoetinchem Zoek andere lessen met: Doetinchem .
DocentElène Vaye Zoek andere lessen met: Elène Vaye .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland , Oude IJsselstreek & Overige gemeenten De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.