Muziek met een verhaal (voor kinderen van 4 tot 7jaar)

‘Muziek met een verhaal’ is een cursus van 6 lessen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.
Elke les wordt gebruik gemaakt van een nieuw prentenboek en een fris en actueel thema aangeboden. De kinderen worden meegenomen in een fantasievolle wereld waarin verbeelding en muzikale beleving nauw zijn verbonden. Ze maken al spelenderwijs kennis met aanvankelijke muzikale thema’s als hoog en laag, hard en zacht. Zingen, spelen, dansen en vooral het plezier beleven, staan centraal.

NB. Ouders mogen alleen bij de eerste les aanwezig zijn.

Gratis workshop Muziek met een verhaal (Rupsje Nooitgenoeg) op zaterdag 14 september van 11.30 - 12.15 uur in vestiging Doetinchem. (Tijdens de workshop gaan we luisteren naar het verhaal van een rupsje dat nooit genoeg had. We kruipen zingend als een rups uit ons eitje, we trommelen zachtjes bij de eerste kleine pasjes en rappen op al het lekkers dat voorbij komt. Aan het einde van het verhaal dansen we op muziek, maar….. dan zijn we inmiddels geen rupsjes meer!)

In september 2019 start een nieuwe cursus Muziek met een verhaal. De lessen vinden om de week plaats. Lesdata zullen tzt. via deze website bekend worden gemaakt.

LesdagMaandag16.00 - 16.40 uur
Lesduur40 minuten6 lessen
Kosten€ 41,00Te betalen in 1 termijn
Start datum30 september 2019Bij voldoende deelname
CursusMuziek voor kleuters Zoek andere lessen met: Muziek voor kleuters .
DoelgroepKinderen 12- Zoek andere lessen met: Kinderen 12- .
LokatieDoetinchem Zoek andere lessen met: Doetinchem .
DocentMarion Stokman Zoek andere lessen met: Marion Stokman .
AanmeldenKorte Cursussen Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland , Oude IJsselstreek & Overige gemeenten De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.