Muziek voor baby's (korte cursus)

Deze cursus van 12 lessen is een muzikaal feestje voor vaders, moeders en verzorgers met hun baby's. In deze lessen leer je eenvoudige liedjes, experimenteer je met geluid door middel van ritme-instrumenten zoals belletjes en sambaballen en maak je gebaren en bewegingen bij verschillende liedjes. ook wordt er met eenvoudige oefeningen op muziek veel aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling. Je hebt samen plezier in muziek maken en de band tussen jou en je kindje wordt versterkt. Je hoeft zelf niet muzikaal te zijn om deel te nemen. Dit alles gebeurt in een groep van 6 tot 8 baby's (met vader, moeder of verzorger) Na 35 - 40 minuten musiceren praten we na in de foyer van de muziekschool bij een kopje thee of koffie. Neem je zelf wat te drinken voor je kindje mee?

Op zaterdag 30 oktober 2021 vindt er om 14.00 uur en om 15.00 uur een gratis workshop Muziek met baby's/ dreumesen en peuters plaats in Amphion Theater, Hofstraat 159, Doetinchem. U bent van harte welkom met uw kind om hieraan mee te doen.

LesdagWoensdagochtendTijden worden nader bepaald
Lesduur45 minuten12 lessen
Kosten€ 70,00(incl. koffie) Te betalen in 2 termijnen
Start datum19 januari 2022
Groepsgrootte6 tot 8 baby'smet vader, moeder of verzorger
CursusMuziek voor baby's Zoek andere lessen met: Muziek voor baby's .
DoelgroepKinderen 12- Zoek andere lessen met: Kinderen 12- .
LokatieAmphion Muziekschool vestiging Doetinchem Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem .
DocentNienke Wieringa Zoek andere lessen met: Nienke Wieringa .
AanmeldenKorte Cursussen Aanmelden via het formulier.
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.
Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen