Muziekschool Oost-Gelderland heeft per 1 januari 2020 een flinke reorganisatie ondergaan. De Muziekschool is vanaf deze datum gestopt met het aanbieden van

  • muzieklessen aan leerlingen van 15 jaar en ouder. (U kunt eventueel nog wel een instrument huren bij de muziekschool, zie info huurinstrumenten
  • het aanbod dansonderwijs in vestiging Bergh voor alle leeftijden

Dit deel van het muziekschoolaanbod is overgedragen aan ZZP-ers. U kunt uw lesafspraken vanaf nu rechtstreeks bij een van hen regelen.

Voor deze lessen verwijzen wij u naar de volgende docent(en)

Alexander Geluk

Docent
m. 06-14729543
@. ag@toonkunstenaar.nlOost-Gelders Symfonie Orkest (OGSO)

Oost-Gelders Symfonie Orkest (OGSO)

Ben je een vergevorderde muzikant en hou je van klassieke muziek, dan is misschien het Oost Gelders Symfonie Orkest (OGSO) iets voor jou. Dit meer dan 100 jaar oude orkest, dat onderdeel is van Muziekschool Oost-Gelderland, bestaat uit vergevorderde amateurs die graag samen klassieke muziek maken. Enkele beroepsmusici versterken het orkest op belangrijke posities. Alexander Geluk, een vakbekwam dirigent, geeft op enthousiaste en inspirerende wijze leiding aan dit orkest.

Het repertoire bestaat uit symfonische muziek in de breedste zin van het woord. Daarnaast worden uitstapjes naar pop en jazz niet geschuwd. Tijdens de repetities wordt er naar optredens toegewerkt. Elk jaar geeft het OGSO minimaal vier concerten, kwaliteit is hierbij een sleutelwoord. Dirigent Alexander Geluk leidt het OGSO op een inspirerende manier. Hij daagt de musici uit qua repertoire en verrast het publiek door het orkest op te laten treden met solisten, ballet of geënsceneerde opera.Zo waren bijvoorbeeld Wibi Soerjadi, Martin Oei, lisa Jacobs, Boris Jansen, Piotr Tomaszewski en Ronald Brautigam te gast. Ook jonge getalenteerde solisten van de muziekschool krijgen bij het orkest een kans.

Het OGSO repeteert op donderdag van 19.30 - 22.00 uur in de Bizetzaal van Muziekschool Oost-Gelderland, Bizetlaan 1 in Doetinchem. Tijdens de repetities wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Wilt u eerst meer weten? Schrijf dan een email aan voorzitter@ogso.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de voorzitter van het OGSO, dhr. Bert Veld, 0314-662215 of 06-53756687. Voor meer informatie: www.ogso.nl.

LesdagDonderdag19.30 - 22.00 uur
Lesduur150 minuten38 repetities
Kosten€ 60,00Voor leerlingen Muziekschool t/m 25 jaar
Kosten€ 135,00Voor leerlingen Muziekschool 26 jaar en ouder
Kosten€ 82,50Voor niet-leerlingen Muziekschool t/m 25 jaar
Kosten€ 265,00Voor niet-leerlingen Muziekschool 26 jaar en ouder
Start datum5 september 2019
CursusOrkesten Zoek andere lessen met: Orkesten .
DoelgroepJongeren t/m 14 jaar Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar .
LokatieDoetinchem Zoek andere lessen met: Doetinchem .
DocentAlexander Geluk Zoek andere lessen met: Alexander Geluk .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland , Oude IJsselstreek & Overige gemeenten De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.