Grafisch element

Pianoles voor volwassenen (korte cursus)


Amphion Muziekschool (voorheen Muziekschool Oost-Gelderland) heeft per 1 januari 2020 een flinke reorganisatie ondergaan. De Muziekschool is vanaf deze datum gestopt met het aanbieden van

  • muzieklessen aan leerlingen van 15 jaar en ouder. (U kunt eventueel nog wel een instrument huren bij de muziekschool, zie info huurinstrumenten
  • het aanbod dansonderwijs in vestiging Bergh voor alle leeftijden

Dit deel van het muziekschoolaanbod is overgedragen aan ZZP-ers. U kunt uw lesafspraken vanaf nu rechtstreeks bij een van hen regelen.

Voor deze lessen verwijzen wij u naar de volgende docent(en)

Hans Erik Dijkstra

Docent
m. 06-54674870
@. hedijkstra@hotmail.com


Kirsten van Oort

Docent
m. 06-37479739
@. kirstenvanoort@icloud.com


Remco Wijnands

Docent
m. 06-21292176
@. info@pianolesbijremco.nl
w.Pianoles voor volwassenen (korte cursus)

Pianoles voor volwassenen (korte cursus)

In 12 praktijklessen van 50 minuten ontdekt u samen met 3 andere cursisten de mogelijkheden van de piano. U leert naast eenvoudige popsongs, blues en kinderliedjes, hoe u de piano gebruikt als begeleidings-instrument. In kort bestek komen de beginselen van het pianospel, zoals houding, aanslag, akkoorden, eenvoudig samenspel en elementair notenschrift aan bod. U krijgt een speciale werkmap en cd. Aan het einde van de cursus kunt u verschillende bekende en ook minder bekende stukken spelen.

Lesduur50 minuten12 lessen
Start datumntb
CursusPiano Zoek andere lessen met: Piano .
DoelgroepVolwassenen Zoek andere lessen met: Volwassenen .
LokatieAmphion Muziekschool vestiging Doetinchem Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem .
DocentenHans Erik Dijkstra , Kirsten van Oort & Remco Wijnands Zoek andere lessen met: Hans Erik Dijkstra , Kirsten van Oort & Remco Wijnands .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.
Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen