Amphion Muziekschool (voorheen Muziekschool Oost-Gelderland) heeft per 1 januari 2020 een flinke reorganisatie ondergaan. De Muziekschool is vanaf deze datum gestopt met het aanbieden van

  • muzieklessen aan leerlingen van 15 jaar en ouder. (U kunt eventueel nog wel een instrument huren bij de muziekschool, zie info huurinstrumenten
  • het aanbod dansonderwijs in vestiging Bergh voor alle leeftijden

Dit deel van het muziekschoolaanbod is overgedragen aan ZZP-ers. U kunt uw lesafspraken vanaf nu rechtstreeks bij een van hen regelen.

Voor deze lessen verwijzen wij u naar de volgende docent(en)

Cindy Leyenaar

Docent
m. 06-40609145
@. cindyleyenaar@outlook.comSpitzenles Klassieke Dans

Dansen op spitzen is een prachtige en moeilijke dansvorm die van je lichaam spierbeheersing, kracht en een goede balans vraagt. Als je voor spitzenles in aanmerking wilt komen, dans je op een gevorderd niveau. Dan heb je voldoende techniekontwikkeling en is je lichaam geschikt voor deze les. Spitzenles is alleen mogelijk als 2e les en na overleg met de docent.

LesdagMaandag18.30 - 19.00 uur
Lesduur30 minuten38 lessen
Start datum 3 september 2019Dit is een jaarcursus. U verplicht zich voor 1 jaar./ NB. alleen als 2e les te volgen
CursusKlassieke Dans Zoek andere lessen met: Klassieke Dans .
DoelgroepJongeren t/m 14 jaar Zoek andere lessen met: Jongeren t/m 14 jaar .
LokatieAmphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg Zoek andere lessen met: Amphion Muziekschool vestiging 's-Heerenberg .
DocentCindy Leyenaar Zoek andere lessen met: Cindy Leyenaar .
TarievenBronckhorst , Doetinchem , Montferland & Oude IJsselstreek De tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont.
Doe mee met Méér Muziek in de Klas!
Afspelen